Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη της UNICEF,

Nikos vrs | 3:12:00 μ.μ. |
Aγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη της UNICEF,


Η UNICEF υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μία συλλογή γεμάτη φωτεινά χρώματα, υπέροχα σχέδια, αλλά και μειωμένες τιμές. Τα σχολικά είδη της UNICEF, χρήσιμα και πολύτιμα «εργαλεία» στα χέρια των μαθητών στον ευγενή αγώνα για την απόκτηση της γνώσης, θα χαρίσουν μια νότα χαράς στη σχολική τους ημέρα.
Παράλληλα, θα επιτελέσουν ένα πολύ σημαντικό έργο, καθώς θα προσφέρουν την ευκαιρία σε μαθητές, που δύσκολες συνθήκες τους κρατάνε μακριά από το σχολείο, να έχουν πρόσβαση στη βασική εκπαίδευση, αλλά και τη δυνατότητα να παραμείνουν σ’ αυτό.

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.unicef.gr και επιλέξτε σχολικά είδη. Κάθε προϊόν που θα επιλέξετε από την υπέροχη συλλογή μας «κρύβει» μέσα του ένα μεγάλο χαμόγελο, ένα εμβόλιο, ένα πιάτο φαγητό που εσείς θα έχετε προσφέρει σε ένα παιδί που το χρειάζεται.

Για τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες καλέστε στο 801 500 12345 και θα εξυπηρετηθείτε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ή στο 210 72 55 555 από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή. Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας μας www.unicef.gr, καθώς και να ενημερωθείτε για τα Σημεία Πώλησης.

Από τις 3 έως και 6 Σεπτεμβρίου 2015 σας περιμένουμε στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ στο 4ήμερο σχολικό Bazaar μας, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στην πρόσκλησή μας, επιλέγοντας για τα παιδιά σας σχολικά είδη UNICEF, υποστηρίζοντας παράλληλα τις προσπάθειές μας να κάνουμε τη γνώση ένα αγαθό προσιτό σε κάθε παιδί και να κτίσουμε μαζί έναν καλύτερο κόσμο για όλα τα παιδιά.

Σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο και στους μαθητές, καλή σχολική χρονιά.
Ηλίας Λυμπέρης
Γενικός Διευθυντής



Share this article
 
Copyright © 2015 Νικη - Φλωρινας • All Rights Reserved.
Niki Florinas Design by Nikos Vrs • Powered by Blogger